Göteborgsvarvet

Startgrupp och startområde - Göteborgsvarvet

Uppdaterad

Starten i Göteborgsvarvet sker i över 25 startgrupper. Första starten är klockan 13:00 och den sista startgruppen startar vid 16:00.
Det är viktigt att du startar i rätt startgrupp. Löpare som startar i en tidigare grupp än den de tilldelats kommer automatiskt att diskvalificeras. Vill du springa med en vän och ni har olika startgrupper kan den med tidig startgrupp flytta bakåt i startledet till den med en senare startgrupp.
Det är inte tillåtet att överlämna nummerlappen till en annan löpare utan att ha gjort en överlåtelse via Mina Sidor.

Starten sker på Margretebergsgatan. Inpassering sker från den bakre delen av startområdet. Du bör vara inne i startområdet senast 30 minuter före din start. Före start blir det gemensam uppvärmning under ledning av STC.

Bild över startområde 2023 kommer att uppdateras.

Vilken tid just du kommer att starta beror på startgrupp du blir placerad i. Ditt startnummer och din startgrupp hittar du på ditt startbevis och på din nummerlapp. Startbevis skickas ut ca två veckor innan loppets genomförande till den mailadress du uppgett vid anmälan. När startbevis har skickats ut kan du söka bland anmälda för att se när du eller en löpare du vill följa startar.

På hemsidan kan du se alla startgruppers starttider i seedningstabellen en bit ned på sidan. Seedningstabellen är preliminär fram till startbevis har skickats ut.