Göteborgsvarvet

Redan anmäld löpare som vill springa med sitt företag/sponsor i Göteborgsvarvet

Uppdaterad

Fram till den 30/4 2024 har Beställaren/administratören på företaget möjlighet att anmäla en TEAM-deltagare som sedan tidigare har anmält sig individuellt till loppet. 

Detta görs av Beställaren i administrationsverktyget genom att använda funktionen "Lägg till deltagare" - skriv in deltagarens personnummer - följt av ”Bjud in deltagare”. Den inbjudna deltagaren kommer då att få en förfrågan via e-post om att bli flyttad till "Team X" eller "Sponsor Y" som hen behöver acceptera för att bli del av teamet. Beställaren är medveten om och åtar sig att upplysa TEAM-deltagaren om att det inte kommer att ske någon återbetalning av erlagd anmälningsavgift till TEAM-deltagaren. Deltagarens ersatta plats kommer att kunna överlåtas enligt reglerna i våra Allmänna villkor för lopp arrangerade av Göteborgs Friidrottsförbund

Bjuder Beställaren in en redan anmäld deltagare är det viktigt att ni är medvetna om att dennes privata startplats då finns kvar och blir inaktiv fram tills hen överlåter/säljer den till någon annan. Man kan alltså ha en startplats i ert Team samtidigt som man har en inaktiv startplats som kan överlåtas.

Detta gäller TEAM GULD, TEAM SILVER och TEAM BRONS, samt Sponsorplatser.
Sista dag att bjudas in till ett av ovan Team eller Sponsor är 30 april 2024.

Har du en inaktiv startplats du vill sälja? Den inaktiva platsen finns kvar på Mina sidor.
Läs mer hur man överlåter en startplats

warning Created with Sketch.