Göteborgsvarvet

Löpartåget

Uppdaterad

Åk tur och retur mellan Stockholm och Göteborg. Nu kan du som bor i närheten av Stockholm, Katrineholm och Skövde resa både hållbart och bekvämt med Löpartåget till folkfesten i Göteborg. 

Stämningen ombord är härlig och peppande med enbart löpare och familj/supportrar på tåget. Din nummerlapp får du bekvämt utdelad ombord och inte nog med det, som Löpartåget-resenär startar du i startgrupp 8 (eller längre fram med seedningsresultat) som belöning för att du reser hållbart. Efter loppet finns duschmöjligheter i anslutning till målområdet om du reser med Löpartåget.

För att boka Löpartåget loggar du in på mina sidor och väljer Löpartåget som tillval och väljer vilken destination du vill åka ifrån. Som löpare kan köpa flera biljetter för familj/vänner som vill åka med och heja. Du som har en anmälan till Göteborgsvarvet och vill boka Löpartåget behöver göra det från ditt eget konto, för att tågbokningen ska kopplas ihop med nummerlappen, så vi kan skriva ut den och du få den levererad på tåget. 

Lägg till dina supportande familj/vänner i din bokning så ni kan resa tillsammans.

För mer information om tider och hur du lägger till löpartåget på din anmälan se här: Löpartåget

Löpartågets bokning stänger 8 maj (eller så snart tåget är fullbokat).
9-10 maj skickas information ut till alla som bokat Löpartåget.


Reser du från andra orter i Sverige till Göteborg under Göteborgsvarvet får du 10 % rabatt på SJ:s tågresor till och från Göteborg 10-16 maj via bokning i vår widget på hemsidan: Res, bo, upplev