Göteborgsvarvet

Köpa presentkort/Ge bort en startplats

Uppdaterad

Presentkort

Det är möjligt att köpa ett presentkort på en startplats i Göteborgsvarvet 2023 samt Göteborgsvarvet Marathon 2023. Du köper ditt presentkort direkt på hemsidan.

Observera att presentkortet endast gäller för det lopp och år som du köper för.

Läs mer nedan hur du går tillväga:
Köp på hemsida

  1. Klicka på länken köp presentkort för loppet du vill köpa presentkort till, Göteborgsvarvet 2023 eller Göteborgsvarvet Marathon 2023.
  2. Välj vilket lopp du vill köpa presentkort till. Fyll sedan i vilken e-postadress presentkortet skall skickas till.
  3. Fullfölj köpet och genomför betalningen. Du får en bekräftelse och kvitto till angiven mailadress. Bekräftelsen innehåller en PDF-fil, som du kan ge till mottagaren av presentkortet. I filen finns en värdekod som mottagaren använder som betalning i sin anmälan. Samma kod återfinns även i mejlet.

Till dig som tagit emot ett presentkort

  1. Logga in på Mina sidor. Har du inget konto sedan tidigare, skapa ett nytt och fyll i dina uppgifter.
  2. Välj Anmälan och vilket lopp du fått presentkort till.
  3. Fortsätt din anmälan genom att fylla i eller ändra dina personuppgifter. När du ombeds kontrollera dina uppgifter, välj ”Jag har en värdekod” och ange värdekoden som finns i ditt presentkort. (Har du angett koden så kommer beloppet på betalsidan vara 0 kr).
  4. När du gjort en bindande anmälan får du en bekräftelse till din registrerade mailadress.


Ge bort startplats till annat lopp

Vill man köpa en startplats till annat lopp i Varvetveckan eller en startplats i Göteborgsvarvet till ungdomspris (2003-2006) så är det en vanlig anmälan ni får göra på hemsidan .

Om du inte vill att X ska få veta att du gjort en anmälan till hen:
Du kan göra en anmälan för X, skriv X personnummer och adressuppgifter i anmälan, uppge sen din egen mailadress för deltagarbekräftelsen och kvittot (skriver du kompisens mailadress får X direkt en bekräftelse på anmälan).
Ni kan när X fått presenten höra av er till info@goteborgsvarvet.se så kan vi ändra den registrerade e-postadressen så X får startbeviset till sig inför loppet. Startbeviset skickas till mailadressen ni uppgett ca 2 veckor innan loppets genomförande.