Göteborgsvarvet

Köpa presentkort/Ge bort en startplats

Uppdaterad

Presentkort 

Det är möjligt att köpa ett digitalt presentkort på en startplats till Göteborgsvarvet 2024 och samtliga lopp i Varvetveckan (Kommer i höst). Du köper ditt presentkort direkt på hemsidan.

Observera att ett presentkortet endast gäller för det lopp och år som du köper för och kan ej flyttas fram till nästa år.

Läs mer nedan hur du går tillväga:

Köp på hemsida

  1. Klicka på länken alla presentkort och tryck på "köp presentkort" under det lopp du vill köpa presentkort till.
  2. Välj vilket lopp du vill köpa presentkort till. 
  3. Fyll sedan i vilken e-postadress presentkortet skall skickas till.
  4. Fullfölj köpet och genomför betalningen. Du får en bekräftelse och kvitto till angiven mailadress. Bekräftelsen innehåller en PDF-fil, som du kan ge till mottagaren av presentkortet. I filen finns en värdekod som mottagaren använder som "betalning" i sin kommande anmälan. Samma kod återfinns även i mejlet.

Till dig som tagit emot ett presentkort

  1. Logga in på Mina sidor. Har du inget konto sedan tidigare, skapa ett nytt och fyll i dina uppgifter.
  2. Välj Anmälan och vilket lopp du fått presentkort till.
  3. Fortsätt din anmälan genom att fylla i eller ändra dina personuppgifter. När du ombeds kontrollera dina uppgifter i steg 2, välj ”Jag har en värdekod” och ange värdekoden som finns i ditt presentkort. (Har du angett koden så kommer beloppet på betalsidan vara 0 kr).
  4. När du slutfört din anmälan får du en deltagarbekräftelse till din registrerade mailadress.


Ge bort startplats genom att anmäla löparen direkt.

Vill man ge bort en startplats och anmäla löparen direkt via hemsidan så är det en vanlig anmälan ni får göra på hemsidan . Samma gäller om du vill ge bort en startplats i Göteborgsvarvet till ungdomspris (födda 2003-2006)

Om du inte vill att X ska få veta att du gjort en anmälan till hen:
Du kan göra en anmälan för X, skriv X personnummer och adressuppgifter i anmälan, uppge sen din egen mailadress för deltagarbekräftelsen och kvittot (skriver du kompisens mailadress får X direkt en bekräftelse på anmälan).
Ni kan när X fått presenten höra av er till info@goteborgsvarvet.se så kan vi ändra den registrerade e-postadressen så X får startbeviset till sig inför loppet. Startbeviset skickas till mailadressen ni uppgett ca 2 veckor innan loppets genomförande.

warning Created with Sketch.