Göteborgsvarvet

Överlåta/sälja sin startplats i Göteborgsvarvet

Uppdaterad

Om du inte har möjlighet att delta i Göteborgsvarvet 2024 kan du överlåta din startplats till någon annan. Sista dag att överlåta en startplats är sju dagar innan datum för loppets genomförande. 

*Överlåtelse startplats Göteborgsvarvet 2024
Är säljarens Göteborgsvarvet-anmälan gjord 31/1 2024 eller tidigare är en överlåtelse kostnadsfri för köparen.
Är säljarens Göteborgsvarvet-anmälan gjord 1/2 2024 eller senare kan en överlåtelse göras mot en avgift om 250 SEK som köparen erlägger till Göteborgsvarvet.

Observera att köparen INTE övertar säljarens placering i startfältet (startgrupp) eller eventuella tillval som säljaren genomfört. Köparen kommer att placeras i en startgrupp baserat på hens egna profil och eventuella tidigare resultat enligt våra seedningsregler (Göteborgsvarvet).

Det är inte tillåtet att överlåta en startplats till annan eller låta annan springa i ditt ställe, utan anmäla överlåtelsen av din startplats via vår hemsida.

Följ nedan information för att överlåta startplats till en annan löpare:

1. Logga in på ditt konto för att överlåta din startplats.


2. Klicka på Visa alla anmälningar.


3. Klicka på Göteborgsvarvet 2024.


4. Klicka på Överlåt startplats.5. Ange köparens e-postadress och klicka på Nästa >

6. Ett mejl med en värdekod skickas till köparen.

7. Köparen anmäler sig, och anger i sista steget sin värdekod i "jag har en värdekod". Anmälningsavgiften ändras då till 0 kr* alt 250 kr*, och överlåtelsen slutförs när betalningen genomförts.
*Se info om kostnad längst upp i denna guide.


Läs mer: Allmänna villkor

Observera att du som har en startplats som är bokad via ett TEAM/Företag eller Sponsor, hör med administratören för startplatserna på ert företag vilka regler som gäller kring din startplats.

warning Created with Sketch.