Göteborgsvarvet

Överlåta/sälja sin startplats i Göteborgsvarvet & Göteborgsvarvet Marathon

Uppdaterad

Om du inte har möjlighet att delta i Göteborgsvarvet 2023 eller Göteborgsvarvet Marathon 2023 kan du överlåta din startplats till någon annan. Sista dag att överlåta en startplats är sju dagar innan datumet för loppets genomförande, detta mot en avgift om tvåhundrafemtio (250) SEK som köparen erlägger till Göteborgsvarvet. 

Observera att köparen inte övertar säljarens placering i startfältet (startgrupp) eller eventuella tillval som säljaren genomfört. Köparen kommer att placeras i en startgrupp baserat på hens egna profil och eventuella tidigare resultat enligt våra seedningsregler.

Det är inte tillåtet att överlåta en startplats till annan eller låta annan springa i ditt ställe, utan att erlägga avgiften och anmäla överlåtelsen av din startplats via vår hemsida.

Följ nedan information för att överlåta startplats till en annan löpare:

1. Logga in på ditt konto för att överlåta din startplats.


2. Klicka på Visa alla anmälningar.


3. Klicka på Göteborgsvarvet 2023 eller Göteborgsvarvet Marathon 2023.


4. Klicka på Överlåt startplats.


5. Ange köparens e-postadress och klicka på Nästa >

6. Ett mejl med en värdekod skickas till köparen.

7. Köparen anmäler sig, och anger i sista steget sin värdekod i "jag har en värdekod". Anmälningsavgiften ändras då till 250 kronor, och överlåtelsen slutförs när betalningen genomförts.


Observera att du som har en startplats som är bokad via ett TEAM/företag, hör med administratören för startplatserna på ert företag vilka regler som gäller kring din startplats.