Göteborgsvarvet

Ändra kontaktuppgifter på Konto/Anmälan

Uppdaterad

För att uppdatera dina kontaktuppgifter följ stegen nedan: 

  • Logga in på Mina sidor
  • Håll muspekaren över "Mina sidor"
  • Klicka på "Redigera konto" för att redigera konto eller välj "Anmälningar" och "ändra anmälan" för att endast redigera i anmälan.

Där kan du uppdatera bland annat adress, telefonnummer, klubb och e-postadress. Observera att du inte kan ändra din klubb om du springer för ett Team eller en sponsor.

För att uppgifterna även ska ändras på din anmälan är det viktigt att boxen "Uppdatera även mina aktuella anmälningar" är ifylld. Då kommer dina uppgifter automatiskt att ändras även på din aktuella anmälan när du klickat på "Spara".


Om du har bytt efternamn och vill uppdatera det så behöver du kontakta oss, så hjälper vi dig med det. Skicka då ett mejl till info@goteborgsvarvet.se.

Om du anmält dig utan att skapa ett konto på Mina sidor och vill ändra någon kontaktuppgift på din anmälan behöver du skicka ett mail till oss för att vi ska kunna ändra dina uppgifter.

Vi rekommenderar att du skapar ett konto och då dubbelkollar så din anmälan kopplas till detta konto. Du kan enkelt skapa ett konto genom att klicka på knappen ”skapa konto” på inloggningssidan på Mina sidor och därefter följa instruktionerna.

warning Created with Sketch.