Göteborgsvarvet

Friskvårdsbidrag - anmälan till lopp

Uppdaterad

Har du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Du vet väl om att du kan använda det till anmälningsavgiften i våra lopp.
Passa på att använda ditt friskvårdsbidrag vid anmälan till Göteborgsvarvet eller något av våra andra lopp.
Kolla exakt vilka regler som gäller för dig/din arbetsgivare, om du behöver anmäla dig genom en speciell friskvårdstjänst eller om du kan göra din anmälan till loppet direkt från vår hemsida och lämna in kvitto till arbetsgivare.

Har du rätt till friskvårdsbidrag från din arbetsgivare men arbetsgivaren inte är ansluten till en specifik friskvårdstjänst som du måste använda.
- Gör en anmälan till önskat lopp via vår hemsida: Göteborgsvarvet och övriga lopp.
Efter genomförd anmälan får du ett kvitto på köpet till din mailadress som du kan lämna in till din arbetsgivare.


Epassi
Göteborgsvarvet är anslutna till friskvårdstjänsten E-passi där du kan använda ditt friskvårdsbidrag att köpa en startplats till Göteborgsvarvet, Göteborgsvarvet Marathon eller Cityvarvet. Köpet görs via www.epassi.se, ej i appen.
Har du endast en del av friskvårdsbidraget kvar och det inte räcker till att köpa en startplats i det lopp ovan du vill kan du göra en tilläggsbetalning med kort via Epassi.
- Vid beställning via Epassi får vi ett meddelande om ditt köp och kommer inom 1 vecka skicka ett mail till dig från info@goteborgsvarvet.se med en värdekod för att slutföra din anmälan i vår anmälningsportal.
Observera att du inte är anmäld till loppet förrän du registrerat värdekoden.

Är du redan anmäld kan du ibland lämna in ditt kvitto till Epassi för efterregistrering. (Olika regler kan gälla olika arbetsgivare som är anslutna till Epassi, kolla med din arbetsgivare eller Epassi vad som gäller för dig.)
Om du har möjlighet att kvittoregistrera, ska du få den informationen från din arbetsgivare. Alternativet ”registrera ditt kvitto” ska finnas på epassi.se om din arbetsgivare tillåter hantering av kvitto i efterhand. Ladda upp digitalt kvitto som du fått via mail från Göteborgsvarvet vid anmälan.
I organisationsnummer skriver du 000000 istället för Varvets organisationsnummer, vid köp av startplats genomfört innan Göteborgsvarvets anslutning till Epassi.

Kontaktuppgifter Epassi: Tel, 08-555 172 20, via formulär Klicka här 


Benify
Göteborgsvarvet är också anslutna till Friskvårdstjänsten Benify, där du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att köpa en startplats till Göteborgsvarvet.
- Vid beställning via Benify får vi ett meddelande om ditt köp och kommer inom 1 vecka skicka ett mail till dig från info@goteborgsvarvet.se med en värdekod för att slutföra din anmälan i vår anmälningsportal.
Observera att du inte är anmäld till loppet förrän du registrerat värdekoden.

Är du redan anmäld kan du lämna in ditt kvitto till Benify som ibland kan registrera det. (Olika regler kan gälla olika arbetsgivare som är anslutna till Benify, kolla med din arbetsgivare eller Benify vad som gäller för dig)

Kontaktuppgifter Benify: Mail, support@benify.se. Tel: 08-21 02 00.


Kolla med din arbetsgivare vilka regler som gäller ang ditt friskvårdsbidrag.

Generell information och regler om friskvård finns på Skatteverkets hemsida: Skatteverket.se - Friskvård


Har du gjort en beställning via Epassi eller Benify, men inte fått ett mail från Göteborgsarvet inom en vecka med en värdekod för att slutföra din anmälan, kontakta info@goteborgsvarvet.se eller ring 031-7727880.